Marnick kappers

MarNick Kappers bestaat sinds november 1995. De naam MarNick Kappers is ontstaan uit de namen Marcella & Nick. Mar en Nick zijn de twee eigenaren die vanaf 1985 in het centrum van Amsterdam zijn begonnen met hun carrière als kapper.

Kapsalon Multilooks

Bij de kapsalon The Multi Looks in Amsterdam kunnen zowel dames als heren terecht voor een nieuw kapsel. Bij The Multi Looks staat service hoog in het vaandel. Het personeel is erg vriendelijk en eigenaar Tarik staat altijd voor zijn klanten klaar. Klanten worden met respect behandeld en vrouwen kunnen in een aparte, afgescheiden ruimte geknipt worden. De kappers van The Multi Looks werken professioneel en zijn in staat moderne kapsels te knippen. Mannen kunnen bij The Multi Looks hun baard laten scheren en voor vrouwen is er de mogelijkheid tot het laten epileren van de wenkbrauwen. The Multi Looks is te vinden in Amsterdam Oud-West

Hairstore Graidia

Bij Hairstroke Amkari kunnen mannen, kinderen en senioren terecht voor een traditionele knip- of scheerbeurt. Ze geven je hier graag de persoonlijke aandacht die je verdient. Kwaliteit staat bij deze salon altijd voorop. Hairstoke Amkari is goed bereikbaar en ligt aan De Clerqstraat in Amsterdam!