Eclipz Studio

Welkom bij Eclipz Studio!
Eclipz Studio en onze klanten staan precies op één lijn, net zoals Eclips, wanneer de maan, zon en aarde precies op één lijn staan.

Ik heb enkele jaren ervaring opgedaan in verschillende kapsalons en een eigen studio openen is altijd mijn droom geweest. In december 2009 is deze wens eindelijk in vervulling gegaan.

Kortom: een hele mooie uitdaging!

Salon Daise Brazil

De Clerqstraat 122, is dé plek waar je moet zijn als je even snel wilt opladen tussen het werken, shoppen door of gewoon op je vrije dag.

De Salon Daise Brazil is er om jou helemaal op je gemak te laten voelen. We gebruiken een unieke methode gebaseerd op jarenlange training en ervaring bij binnen- en buitenlandse salons. Ons doel is om jou kennis te laten maken met het verzorgde gevoel dat wij kunnen bieden.

De speerpunten van deze salon zijn kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk. Wij zijn een creatieve groep mensen met veel ervaring.

In onze salon bieden we kappersdiensten, Brazilian waxing, manicure, pedicure, gelnagels, wimpers extensions en make-up. Kortom, je kunt bij ons voor alles terecht.

The Hair and Nail Studio