Artizara Bazaar

De collectie van Artizara bevat een ruime keuze aan Arabisch en Oosters interieur. Onze collectie is exclusief ambachtelijk vervaardigd en tot in detail afgewerkt.

Arena Gordijnen

Arena Gordijnen is een detailhandel die gespecialiseerd is in raamdecoratie. Het bedrijf is in 2001 opgericht met als hoofdactiviteit het produceren en verkopen van raamdecoratie rechtstreeks van de fabrikant.

Keukenstudio van den Noort & Philip

Keukenstudio van den Noort en Philip zijn keukenspecialisten van huis uit.

Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, tot in de kleinste details en met innovatieve technieken met ambachtelijke precisie kunnen we met recht spreken van een keuken die geen gelijke kent.

Kortom keukenstudio van den Noort en Philip, van tekentafel tot aan de eerste appeltaart volledige begeleiding voor het gehele traject, geheel volgens vooraf gemaakte afspraken en kosten.

CuKi

CuKi houdt van mooie spullen, van gezellig samen eten en van reizen. CuKi houdt van leuke cadeaus. Maar bovenal houdt CuKi van een leuke avond met familie en vrienden. CuKi is elegant, krachtig en een tikkeltje ondeugend. Eigenlijk zijn we allemaal een beetje CuKi.

CuKi staat voor Cultures & Kitchens en denkt vanuit de gedachte dat samen zijn, in een mooie omgeving met lekkere hapjes en dranken – mensen gelukkig maakt. Overal ter wereld.

Bij CuKi vindt je daarom items die geïnspireerd zijn op reizen en genieten. Verhalen uit andere landen, lokale verhalen, jouw verhalen. Items die gegeven of gebruikt worden bij het creëren van nieuwe verhalen.

Kom langs op De Clercqstreet 48 in Amsterdam en laat je verrassen door het altijd wisselende aanbod. Dan loop je altijd met een passend cadeau de deur uit.