De Zeepbel

De Zeepbel Textielreinigers is opgericht in 1999 als een wassalon in Amsterdam Centrum die zich vooral richtte op particuliere klanten. In 2005 is het bedrijf overgenomen en gegroeid tot een business-to-business onderneming met hoge service en kwaliteit als oogmerk. Vanwege de kleinschalige productie kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsnorm handhaven, dit is ook de reden dat onze klanten veelal uit luxe restaurants, en kleine chique hotels bestaan.

De Zeepbel Textielreinigers staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen, omdat wij alle druk bij ze weghalen. Wij zorgen ervoor dat er altijd genoeg schone was klaarstaat om de dag weer door te komen, wat er ook gebeurd. Extra drukte? geen probleem, één telefoontje en de was wordt zo snel mogelijk gebracht.

Amsterdamlaundry

U kunt rekenen op de betrouwbare service van amsterdamlaundry voor het wassen/stomen/strijken van uw witgoed. Wij bieden u een wasservice op maat. Een combinatie van uw wensen en ons ervaren deskundig advies resulteren in een perfect schoon resultaat.