Schoonenberg Hoorcomfort

Bij Schoonenberg bent u aan het juiste adres. Sinds 1926 zijn wij dé hoorspeciaalzaak in Nederland. Al 90 jaar hebben honderdduizenden slechthorenden ons hun vertrouwen gegeven en hebben wij hen geholpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben.

Elke dag begeleiden onze 700 hoorprofessionals in 200 gespecialiseerde winkels onze klanten voor, tijdens en na aankoop naar de beste hooroplossing. Op basis van uw wensen en behoeften selecteren wij altijd minstens drie hooroplossingen waaruit u zelf kan kiezen. U kunt uw hoortoestel altijd eerst uitproberen. En u krijgt een heldere prijsuitleg.

Bovendien vragen wij u iemand mee te nemen naar de afspraken in de winkel. Dat kan uw partner zijn, of een kennis of familielid. Wij betrekken die persoon actief in het gesprek; door samen het gesprek te voeren, komen we samen tot een betere oplossing, de beste oplossing. Want goed horen betekent mee blijven doen.

Anna M Eyewear

ANNA M EYEWEAR, een nieuw gezicht in de De Clercqstraat – Amsterdam waar de jonge dynamische eigenaar Murray Gebhard u verwelkomt. Murray heeft vele jaren ervaring, zowel in retail als in de optische lenzen industrie. Een unieke combinatie om voor u een op maat gemaakt advies voor te leggen. Bij ANNA M EYEWEAR wordt kijken zien.