Fuoco Vivo

Op een dag heb ik een man gehoord: “Een pizza maken is in principe wel makkelijk: water, bloem, zout en gist. Een heerlijke (goede) pizza maken is heel anders!”

Na jarenlange ervaring in het horeca gebied, in de banketbakkerij en broodbereiding, maar in het bijzonder want gedreven bij een puur passie, hebben wij besloten om een uniek product in de nederlandse culinaire maarkt voor te stellen (te introduceren): een heel goed pizza (of een heerlijk pizza), iets of een voedsel) dat heel bekend is in de hele wereld met een oud traditie.

Het idee is om iets met een originele formule aan te bieden, wat verteld is in de volksverhalen: “een natuurlijk gezuurd brood bereid met water, bloem, zout, en zuurdesem”. Hetzelfde gezuurd brood dat was gemaakt en bewaakt door de bakker en dat één keer per week aan de vrouwen was verdeeld om dit brood, en alle andere gebakken goederen die een natuurlijk zuurdesem nodig hebben, thuis te kunnen bereiden. Kom naar Fuoco Vivo en laat je verassen door de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken.

Burrito Amsterdam

Burrito Mexicaans Restaurant is al sinds 1990 gevestigd aan de De Clercqstraat, nét buiten het touristische centrum van Amsterdam.

Bij ons kunt u in een gezellige sfeer genieten van rijk gevulde verse Mexicaanse gerechten zoals overheerlijke Enchilada’s, de bekende Taco’s en niet te vergeten de Burrito’s en traditionele Fajitas!

Natuurlijk onder het genot van Amsterdams’ lekkerste Margarita, en nagenieten met een mooie Maxicaanse koffie, voor een complete en gezellige avond!

Manoto

Iraniërs gebruiken wat de natuur en de hun omgeving te bieden heeft om eten klaar te maken. U proeft verfijnde smaak van Perzische keuken. De diversiteit van hun eten wordt u duidelijk als u bij ons te gast bent.

Wij zorgen dat u bij ons verwend wordt. Kom proeven van de heerlijke Iraanse keuken Restaurant Manoto die haalt de oude Klassieke sfeer naar Nederland Familie …..
Het gaat er in de eerste plaats om dat de gasten zich hier thuis voelen ‘vertelt Abbas, Eigenaar van restaurant Manoto. plek voor mijn landgenoten en ook voor Nederlanders. Ik wilde een Perzische sfeer, een tweede thuis hier voor mijzelf, een gezelligeplek voor mijn landgenoten en ook voor Nederlanders.

Pazzi

Bij Pazzi Amsterdam, oud-west, geniet je in een warme Italiaanse sfeer van overheerlijke gerechten en dranken. Sinds 2010 bereidt onze vakkundige pizzaiolo volgens traditioneel receptuur verse houtovenpizza’s. Ieder gerecht wordt bereidt met eerlijke en zorgvuldig gekozen producten, en dat proef je! Laat je verrassen door de echte Italiaanse antipasti, pizza’s en desserts geserveerd met veel passie en trots. Kom langs bij Pazzi op de Clercqstraat en proef het echte Italië, gezellig bij ons binnen of op ons verwarmde terras. Geen zin om te koken? Haal je favoriete pizza bij ons af!

Van ’t Spit

 

MOOK pancakes

MOOK Pancakes is a modern day pancake spot serving the most delicious healthy pancakes, fresh juices, and more!

H. Burger

 

Burger Atelier