Fuoco Vivo
Op een dag heb ik een man gehoord: “Een pizza maken is in principe wel makkelijk: water, bloem, zout en gist. Een heerlijke (goede) pizza maken is heel anders!”
Na jarenlange ervaring in het horeca gebied, in de banketbakkerij en broodbereiding, maar in het bijzonder want gedreven bij een puur passie, hebben wij besloten om een uniek product in de nederlandse culinaire maarkt voor te stellen (te introduceren): een heel goed pizza (of een heerlijk pizza), iets of een voedsel) dat heel bekend is in de hele wereld met een oud traditie.
Het idee is om iets met een originele formule aan te bieden, wat verteld is in de volksverhalen: “een natuurlijk gezuurd brood bereid met water, bloem, zout, en zuurdesem”. Hetzelfde gezuurd brood dat was gemaakt en bewaakt door de bakker en dat één keer per week aan de vrouwen was verdeeld om dit brood, en alle andere gebakken goederen die een natuurlijk zuurdesem nodig hebben, thuis te kunnen bereiden. Kom naar Fuoco Vivo en laat je verassen door de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken.