Joreno beheer

Beheer en exploitatie van onroerend goed

De Zeepbel

De Zeepbel Textielreinigers is opgericht in 1999 als een wassalon in Amsterdam Centrum die zich vooral richtte op particuliere klanten. In 2005 is het bedrijf overgenomen en gegroeid tot een business-to-business onderneming met hoge service en kwaliteit als oogmerk. Vanwege de kleinschalige productie kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsnorm handhaven, dit is ook de reden dat onze klanten veelal uit luxe restaurants, en kleine chique hotels bestaan.

De Zeepbel Textielreinigers staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen, omdat wij alle druk bij ze weghalen. Wij zorgen ervoor dat er altijd genoeg schone was klaarstaat om de dag weer door te komen, wat er ook gebeurd. Extra drukte? geen probleem, één telefoontje en de was wordt zo snel mogelijk gebracht.

Delight Yoga

You are very welcome at Delight Yoga, located in the centre of Amsterdam and Den Haag. Our authentic yoga classes are taught (in English!) by our enthusiastic international teachers. Our passion for yoga goes further than only the yoga classes. We also put our whole heart into our studios.

Together kinderdagverblijf

Uw kind is u dierbaar en de zorg vertrouwt u niet aan iedereen toe? Kinderdagverblijf Together deelt dit gevoel met u. U wilt de zekerheid dat uw kind in een warme, veilige, vertrouwde, inspirerende en educatieve omgeving wordt verzorgd.

Amsterdamlaundry

U kunt rekenen op de betrouwbare service van amsterdamlaundry voor het wassen/stomen/strijken van uw witgoed. Wij bieden u een wasservice op maat. Een combinatie van uw wensen en ons ervaren deskundig advies resulteren in een perfect schoon resultaat.

Fournitura (SINGER)

Fournitura

Al 40 jaar een begrip in Amsterdam & omstreken. In onze winkels vindt u onder andere naaimachines van de topmerken Janome, Bernina, Singer, Anker en Brother. Wij hebben zowel nieuwe naaimachines als goed geprijsde tweedehands naaimachines.

Naast deze naaimachines hebben wij ook een zeer uitgebreid fournituren en handwerk artikelen. Ook maken wij stofknopen en gespen.

In onze winkels hebben wij tevens een eigen technische dienst om u direct en goed te helpen!

Studio Ondergrond

Studio Ondergrond is het multi media bedrijf van journalist en programmamaker Marco de Vries. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als regisseur en verslaggever voor diverse programma’s.Studio ondergrond is onafhankelijk en onderscheidend. Vanuit onze eigen studio in een oud amsterdams souterrain trekken we de wijde wereld in, op zoek naar de mooiste beelden en verhalen. Met gebruik van de nieuwste technieken en verrassende multi mediale formats. Maar wars van hypes en hijgerigheid. En met de beide benen op de ondergrond.

Rijschool DenK (Theoriehuis.nl)

Rijles in Amsterdam bij DenK autorijschool! Snel en plezierig je rijuren maken en je rijbewijs halen!

Rijschool Buis

Rijschool Buis is al sinds jaar en dag een begrip in Amsterdam. Met ruim 50 jaar ervaring heeft rijschool Buis ervoor gezorgd dat er al heel wat mensen rondrijden met een kwalitatief goede rijervaring die voortkomt uit de gedegen rijopleiding waar rijschool Buis voor staat.

Onder het toeziend oog van professionele en gemotiveerde instructeurs kan iedereen zichzelf een veilige, vlotte rijstijl aanmeten.

Kinderdagverblijf ’t Lieveheersbeestje

Kinderdagverblijf ‘t Lieveheersbeestje is een jonge,flexibele, dienstverlenende organisatie gericht op professionele kinderopvang in Amsterdam. Wij bieden opvang en ontwikkeling voor kinderen van 0-4 jaar, zodat we zorg en werk kunnen combineren. Een hoge constante kwaliteit hanteren wij daarbij als belangrijkste norm.