Joreno beheer

Beheer en exploitatie van onroerend goed

Studio Ondergrond

Studio Ondergrond is het multi media bedrijf van journalist en programmamaker Marco de Vries. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als regisseur en verslaggever voor diverse programma’s.Studio ondergrond is onafhankelijk en onderscheidend. Vanuit onze eigen studio in een oud amsterdams souterrain trekken we de wijde wereld in, op zoek naar de mooiste beelden en verhalen. Met gebruik van de nieuwste technieken en verrassende multi mediale formats. Maar wars van hypes en hijgerigheid. En met de beide benen op de ondergrond.

Banque Chaabi du Maroc

Chaabi Bank heeft sinds zijn oprichting in meerdere Europese hoofdsteden vestigingen geopend. Als “Chaabi Bank Europe” opereert de bank onder de vleugels van de grootste bankengroep van Marokko, de Groupe Banque Populaire.

Wash o matic

 

Internet Smartnet

 

Stad & Co

Stad & Co is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van duurzame projecten en programma’s die het ondernemingsklimaat in winkel- en horecagebieden, bedrijventerreinen en buurten kwalitatief verbeteren.

In Nederlandse steden hebben ondernemers, overheid en inwoners te maken met uiteenlopende vraagstukken; van simpel tot zeer gecompliceerd, waarbij hun posities en belangen ook nog sterk kunnen verschillen. Constructief oplossen van deze problemen en tegenstellingen vraagt om brede kennis, competenties en netwerken. Stad & Co – met circa twintig jaar ervaring op zak – heeft deze zaken ruim in huis.