iBoenda Indonesische Specialiteiten

iBoenda is een authentieke Indonesische afhaalrestaurant, catering en bezorgservice. Zeven jaar geleden nam Anisah het hef in eigen handen om haar dagelijkse kookkunsten te delen met de buitenwereld. De keuken is Oost-Javaans, een beetje zoetig maar ook pittig. Het is halal en er worden geen smaakversterkende middelen gebruikt.

Hotel restaurant Larende

Welkom bij Hotel Larende. Dit hotel verwelkomt dagelijks bezoekers van het mooie Amsterdam met een comfortabel buurtgevoel. Met 14 moderne kamers en een 24-uurs receptie, biedt Hotel Larende de hartelijkheid voor uw optimale verblijf in Amsterdam

FlyBay

Losse vliegtickets of complete reis op maat, groepreizen , huwelijksreizen.
Hotelboekingen, appartementen- villa verhuur en huurauto op bestemming.
Alle airlines ,alle bestemmingen ….

Hotel Alp

Alp Hotel is a small and charming hotel right in the Amsterdam city centre with 16 rooms in total.The rooms are bright and have en suite bathrooms. Rooms with a balcony and/or spa bath are available as well. A breakfast buffet is served in the morning with many choices for an energetic start of the day.

CoffeeRoastery

Bij Coffeeplaza Roastery komt ‘smaak en kwaliteit’ op de allereerste plaats. De espresso wordt hier met passie, en aandacht voor detail, tot in de puntjes door een van onze Baristi vers voor je gemaakt.

Burrito Amsterdam

Burrito Mexicaans Restaurant is al sinds 1990 gevestigd aan de De Clercqstraat, nét buiten het touristische centrum van Amsterdam.

Bij ons kunt u in een gezellige sfeer genieten van rijk gevulde verse Mexicaanse gerechten zoals overheerlijke Enchilada’s, de bekende Taco’s en niet te vergeten de Burrito’s en traditionele Fajitas!

Natuurlijk onder het genot van Amsterdams’ lekkerste Margarita, en nagenieten met een mooie Maxicaanse koffie, voor een complete en gezellige avond!

Shoarma Mesut

Onze restaurant heeft plek voor ongeveer 50 personen. Ook hebben wij tafels op de stoep voor de restaurant. Of je nou gezellig een kopje koffie wilt drinken, of een lekker gerecht wilt eten bent u bij ons op het juiste adres.

Fuoco Vivo

Op een dag heb ik een man gehoord: “Een pizza maken is in principe wel makkelijk: water, bloem, zout en gist. Een heerlijke (goede) pizza maken is heel anders!”

Na jarenlange ervaring in het horeca gebied, in de banketbakkerij en broodbereiding, maar in het bijzonder want gedreven bij een puur passie, hebben wij besloten om een uniek product in de nederlandse culinaire maarkt voor te stellen (te introduceren): een heel goed pizza (of een heerlijk pizza), iets of een voedsel) dat heel bekend is in de hele wereld met een oud traditie.

Het idee is om iets met een originele formule aan te bieden, wat verteld is in de volksverhalen: “een natuurlijk gezuurd brood bereid met water, bloem, zout, en zuurdesem”. Hetzelfde gezuurd brood dat was gemaakt en bewaakt door de bakker en dat één keer per week aan de vrouwen was verdeeld om dit brood, en alle andere gebakken goederen die een natuurlijk zuurdesem nodig hebben, thuis te kunnen bereiden. Kom naar Fuoco Vivo en laat je verassen door de heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken.

Cafe Hendrix

Hendrix was founded out of a passion for quality. Quality that reflects in our cuisine, service and atmosphere. Read the morning paper and enjoy the freshly made breakfast, our bar is open every day from an early hour. In the evening we offer richly filled finger food plateaus, whilst during lunch we serve our interpretation of Hendrix Soulfood. It tastes even better than it sounds.

We offer different kinds of beverages, including special beers and an extensive wine selection. Ask our staff about our love for exclusive drinks, you’ll be surprised at what we serve.

Cafe Thuys

Welkom Thuys!!
Sinds december 2005 zijn wij gevestigd in het gezellige Oud-West te Amsterdam. U zult zich snel “Thuys” voelen in de warme en gezellige sfeer die het café, de bezoekers en het personeel uitstralen.

In het zomerseizoen is er een heerlijk terras waar u kunt genieten van de gezellige “verkeerschaos” op de De Clercqstraat en de bedrijvigheid op het water.