A & M Alles en Meer Damesmode en Fietsenwinkel

A&M Alles en Meer.
Verkoop Dameskleding en accessoires.
Verkoop 2e hands fietsen.
Tevens alle reparaties.

Fournitura (SINGER)

Fournitura

Al 40 jaar een begrip in Amsterdam & omstreken. In onze winkels vindt u onder andere naaimachines van de topmerken Janome, Bernina, Singer, Anker en Brother. Wij hebben zowel nieuwe naaimachines als goed geprijsde tweedehands naaimachines.

Naast deze naaimachines hebben wij ook een zeer uitgebreid fournituren en handwerk artikelen. Ook maken wij stofknopen en gespen.

In onze winkels hebben wij tevens een eigen technische dienst om u direct en goed te helpen!

Marnick kappers

MarNick Kappers bestaat sinds november 1995. De naam MarNick Kappers is ontstaan uit de namen Marcella & Nick. Mar en Nick zijn de twee eigenaren die vanaf 1985 in het centrum van Amsterdam zijn begonnen met hun carrière als kapper.

Geknipte Bonen

Dames- en herenkapsalon, met specialisatie in hair straightening.

Reyhan Schoenmakerij

Schoenmakerij Reyhan lijkt op het eerste gezicht een normale schoenmakerij, echter niets is minder waar. Naast het repareren van schoenen maakt eigenaar Hakan namelijk de mooiste schoenen op maat. Daarnaast kunt u hier terecht voor het repareren van kleding en wordt de schoenmakerij gebruikt als stomerij depot.

Kapsalon Multilooks

Bij de kapsalon The Multi Looks in Amsterdam kunnen zowel dames als heren terecht voor een nieuw kapsel. Bij The Multi Looks staat service hoog in het vaandel. Het personeel is erg vriendelijk en eigenaar Tarik staat altijd voor zijn klanten klaar. Klanten worden met respect behandeld en vrouwen kunnen in een aparte, afgescheiden ruimte geknipt worden. De kappers van The Multi Looks werken professioneel en zijn in staat moderne kapsels te knippen. Mannen kunnen bij The Multi Looks hun baard laten scheren en voor vrouwen is er de mogelijkheid tot het laten epileren van de wenkbrauwen. The Multi Looks is te vinden in Amsterdam Oud-West

Hairstore Graidia

Bij Hairstroke Amkari kunnen mannen, kinderen en senioren terecht voor een traditionele knip- of scheerbeurt. Ze geven je hier graag de persoonlijke aandacht die je verdient. Kwaliteit staat bij deze salon altijd voorop. Hairstoke Amkari is goed bereikbaar en ligt aan De Clerqstraat in Amsterdam!

Fast Bike Service