De Zeepbel

De Zeepbel Textielreinigers is opgericht in 1999 als een wassalon in Amsterdam Centrum die zich vooral richtte op particuliere klanten. In 2005 is het bedrijf overgenomen en gegroeid tot een business-to-business onderneming met hoge service en kwaliteit als oogmerk. Vanwege de kleinschalige productie kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsnorm handhaven, dit is ook de reden dat onze klanten veelal uit luxe restaurants, en kleine chique hotels bestaan.

De Zeepbel Textielreinigers staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen, omdat wij alle druk bij ze weghalen. Wij zorgen ervoor dat er altijd genoeg schone was klaarstaat om de dag weer door te komen, wat er ook gebeurd. Extra drukte? geen probleem, één telefoontje en de was wordt zo snel mogelijk gebracht.

Eclipz Studio

Welkom bij Eclipz Studio!
Eclipz Studio en onze klanten staan precies op één lijn, net zoals Eclips, wanneer de maan, zon en aarde precies op één lijn staan.

Ik heb enkele jaren ervaring opgedaan in verschillende kapsalons en een eigen studio openen is altijd mijn droom geweest. In december 2009 is deze wens eindelijk in vervulling gegaan.

Kortom: een hele mooie uitdaging!

Together kinderdagverblijf

Uw kind is u dierbaar en de zorg vertrouwt u niet aan iedereen toe? Kinderdagverblijf Together deelt dit gevoel met u. U wilt de zekerheid dat uw kind in een warme, veilige, vertrouwde, inspirerende en educatieve omgeving wordt verzorgd.

Amsterdamlaundry

U kunt rekenen op de betrouwbare service van amsterdamlaundry voor het wassen/stomen/strijken van uw witgoed. Wij bieden u een wasservice op maat. Een combinatie van uw wensen en ons ervaren deskundig advies resulteren in een perfect schoon resultaat.

Salon Daise Brazil

De Clerqstraat 122, is dé plek waar je moet zijn als je even snel wilt opladen tussen het werken, shoppen door of gewoon op je vrije dag.

De Salon Daise Brazil is er om jou helemaal op je gemak te laten voelen. We gebruiken een unieke methode gebaseerd op jarenlange training en ervaring bij binnen- en buitenlandse salons. Ons doel is om jou kennis te laten maken met het verzorgde gevoel dat wij kunnen bieden.

De speerpunten van deze salon zijn kwaliteit, vakmanschap en eerlijk werk. Wij zijn een creatieve groep mensen met veel ervaring.

In onze salon bieden we kappersdiensten, Brazilian waxing, manicure, pedicure, gelnagels, wimpers extensions en make-up. Kortom, je kunt bij ons voor alles terecht.

Peerless Beauty

Peerless is gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Ons doel is zichtbare en vooral duurzame huidverbetering te bieden.

U kunt bij ons terecht voor huidspecialistische zorg en bieden wij o.a. microdermabrasie, Dermapen en Chemische peeling om uw huid zichtbaar te verbeteren.

Tevens is Peerless een betrouwbaar adres voor Ozone sauna.

Medi-kliniek

Medikliniek Amsterdam is een behandelcentrum ontstaan uit een collectief van samenwerkende cosmetische artsen en specialisten. Naast de uitstekende zorg staat bij Medikliniek een cliëntvriendelijke benadering op de eerste plaats. Door onze kleinschalige opzet bieden wij in onze privékliniek gespecialiseerde zorg optimaal aan. Bij ons vindt u nog de persoonlijke betrokkenheid die bij zorgverlening zo belangrijk is. Onze artsen zijn specialisten op hun vakgebied en kiezen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn, zodat de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen.

Golden Nails

Boek even wat tijd voor jezelf, laat je heerlijk verzorgen bij Golden Nails. Deze professionele nagelstudio zit in Amsterdam Oud-West. Verwen jezelf met een manicure, pedicure, Solar nagels, acryl nagels of gel nagels. Verfraai je oogopslag met wimperextensions en breng je wenkbrauwen back in shape door ze te laten epileren. Het team van Golden Nails is vriendelijk en werkt snel.

CRAMERS CLEANING SERVICE

Uw was, onze zorg, bij u opgehaald en bezorgd.

The Hair and Nail Studio