A & M Alles en Meer Damesmode en Fietsenwinkel

A&M Alles en Meer.
Verkoop Dameskleding en accessoires.
Verkoop 2e hands fietsen.
Tevens alle reparaties.

Bloemenweelde

Als bloemist leveren wij aan particulieren, maar ook aan meer dan 250 bedrijven in Amsterdam en omgeving. Onze bloemenzaak is aangesloten bij Fleurop en we kunnen daarom in heel Nederland (of daarbuiten) bezorgen. Bloemenweelde maakt alle soorten bloemwerk en bloemversieringen. Denk aan bruidswerk, bedrijfsversieringen, rouwwerk, bedrijfsabonnementen & werk voor televisie en filmproducties en natuurlijk ook boeketten en bloemstukken voor alle denkbare gelegenheden.

Blue Light Telecom

Op De Clercqstraat 61W in Amsterdam is Blue Light Telecom gevestigd. De winkel is opgericht in 2004. Bij Blue Light Telecom vind je alles op het gebied van Telecom zoals; mobile telefoons, accessoires, reparatie, beltgoed kaarten, simkaarten, internetten, faxen, scannen, printen en nog meer. Meer dan 12 jaar ervaring met mobile telefoons.

Michel de Letter

Graveerinrichting, stempelfabriek en letterfabriek

Maurice Bikes

Maurice Bikes tweewielers

Bestseller

Bestseller bestaat uit vijf winkels op toplocaties in Amsterdam Centrum, Oud-West en
Oud-Zuid. Naast boeken, tijdschriften en tabak worden aanverwante artikelen als wenskaarten, kado-artikelen, kantoorartikelen, Staatsloterij en Lotto produkten verkocht.

De winkels zijn ruim en modern. Dagelijks bezoeken ongeveer 500 klanten (per winkel!) onze winkels. Het moderne/hippe interieur is voor deze branche uniek, vernieuwend en onderscheidend. In diverse media zijn de winkels met enthousiasme besproken.

Scootercentre West

Wij kopen en verkopen nieuwe en tweedehandse brommers en scooters. Wij hebben een ruime aanbod aan Scooters en Accessoires tegen scherpe prijzen. Scooter Centre west beschikt over een professionele werkplaats, waar wij uw scooter vakkundig repareren en onderhouden

Reyhan Schoenmakerij

Schoenmakerij Reyhan lijkt op het eerste gezicht een normale schoenmakerij, echter niets is minder waar. Naast het repareren van schoenen maakt eigenaar Hakan namelijk de mooiste schoenen op maat. Daarnaast kunt u hier terecht voor het repareren van kleding en wordt de schoenmakerij gebruikt als stomerij depot.

Istanbul Patisserie

 

Slagerij Al Boughaz

Slagerij Al Boughaz is een mediterrane slagerij in Amsterdam. Bij deze slager kan je uiteraard terecht voor het allerbeste en lekkerste vlees. Maar daarnaast heeft Slagerij Al Boughaz ook een breed assortiment aan andere levensmiddelen, zoals zuivelproducten, noten en zuidvruchten, groente en fruit. Verder is Slagerij Al Boughaz één van de verkooppunten in Nederland van kamelenmelk. Nooit geproefd? Dat moet je dan zeker eens proberen, en je vindt deze delicatesse bij Slagerij Al Boughaz.